Dostupno i objavljeno e-učenje: Sustav osiguravanja kvalitete neformalnih obrazovnih programa

Objavljeno je i dostupno e-učenje o neformalnom obrazovanju.  Zasad je dostupan prvi modul od četiri, posvećen Sustavu osiguravanju kvalitete neformalnih obrazovnih programa.

U modulu e-učenja ćemo vam predstaviti Sustav „SKOCKANO“ i upoznati vas s ciljevima i načelima Sustava, strukturom, standardima i kriterijima Sustava te postupkom dodjele oznake kvalitete sustava.

Prosječno trajanje modula je 45 minuta, a namijenjeno je svima koji se žele upoznati sa Sustavom, sudjelovati u ovogodišnjem ciklusu prijava koje su trenutno otvorene, ali i za one koji su znatiželjni čuti i naučiti više o tome što Sustav nudi.

Posebno pozivamo organizacije koje su iskazale interes za novi ciklus prijava da se detaljnije upoznaju sa Sustavom i njegovim kvalitetama.

Modul se sastoji od pet lekcija, a ovdje vam stavljamo i kratki pregled tema.

U prvoj lekciji ovog modula imat ćete priliku upoznati se s definicijama koje su korištene u izgradnji Sustava, a u drugoj lekciji se govori o ciljevima i načelima Sustava. U trećoj lekciji predstavljeni su standardi i kriteriji s kojima se detaljno možete upoznati na mrežnim stranicama Sustava. Četvrta lekcija govori o postupku dodjele oznake Sustava, a posljednja je posvećena pravima i obvezama organizacija koje su nositeljice oznake kvalitete Sustava.

Sustav e-učenja možete pronaći na mrežnoj stranici skockano.goo.hr ili kliknite ovdje, registrirajte se i učite o Sustavu kroz video lekcije i popratne materijale! Za sve komentare, pitanja i nedoumice javite se na skockano.goo@gmail.com