Najava III. ciklusa prijava za dodjelu oznaka “SKOCKANO”

Sredinom veljače, točnije 19. veljače 2024., otvorit će se III. ciklus prijava za dodjelu oznaka “SKOCKANO” što je jedinstvena prilika za sve organizacije koje su posvećene razvoju i provođenju programa neformalnog obrazovanja.

Podsjećamo, sustav osiguravanja kvalitete neformalnih obrazovnih programa “SKOCKANO” razvijen s ciljem povećanja kvalitete neformalnih obrazovnih programa koje provode organizacije civilnog društva kao i promocije tih programa u društvu i lokalnoj zajednici. Sustav je posvećen temeljnim vrijednostima i načelima neformalnog obrazovanja u planiranju, razvoju i provedbi neformalnih obrazovnih programa.

Za dodjelu oznake mogu se prijaviti samo pravne osobe osnovane prema Zakonu o udrugama, a u samom pozivu bit će definirani svi ključni datumi, potrebni podaci koji se trebaju dostaviti kao i obrazac prijave i smjernice za ispunjavanje obrasca i dostavu prijave.

Poziv za prijave bit će objavljen na mrežnoj stranici sustava, skockano.goo.hr, gdje se nalaze i ostale informacije o sustavu.

Ovim putem pozivamo udruge koje žele raditi na unapređenju svojih obrazovnih programa da sudjeluju na predstavljanju Sustava koja će se održati virtualno 21. veljače 2024. u 13.00 sati putem platforme Zoom. Za ovo predstavljanje možete se prijaviti putem ove poveznice do 20. veljače 2024. godine.